Vedete

5 vedete din Romania care sunt mai scunde decat credeai!

5 vedete din Romania sunt mai mici in inaltime decat iti imaginai vazandu-le la televizor!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


5 vedete din Romania care sunt mai scunde decat credeai!icon photo

Volubil si cu comportament vulcanic, Liviu Varciu lasa senzatia ca ar fi un barbat puternic. Din acest motiv, cei care il vad la televizor isi imagineaza ca el ar fi mai inalt decat este in realitate.

Ei bine, artistul are doar 1,75 metri, lucru marturisit de el in platoul emisiunii “Roata norocului”, de la Kanal D.

"Pentru cei care cred ca sunt inalt, nu sunt, fratilor, am 1, 75, 1,76 daca ma ridic si stau drept. Esentele tari se tin in sticlute mici" a spus Liviu Varciu la "Roata norocului".

Ce inaltime are Pepe

Daca am scoate metrul si l-am masura pe Pepe in inaltime, am descoperi ca artistul are doar 1, 69 de metri. Pentru multi dintre barbati, inaltimea aceasta ar putea fi un motiv de frustrare si o piedica in toate proiectele de viitor. Nu este insa cazul lui Pepe, artist care a demostrat ca stie sa-si depaseasca limitele.

Ce inaltime are Cosmin Selesi

Cosmin Selesi spune ca nu a fost niciodata complexat de inaltimea sa. Actorul are 1,65 de metri si e poate unul dintre cei mai scunzi artisti de la noi. Compenseaza insa la capitolul simt al umorului, prezenta scenica si talent, atuuri care l-au ajutat sa isi cladeasca o cariera de succes.

Cat masoara Inna

Iti imaginai ca e mica, dar habar nu aveai cat de scunda este Inna in realitate. Ei bine, cantareata masoara un pic mai mult de 1.60 de metri, respectiv 1, 63, de metri. Cu o constitutie firava, atunci cand nu poarta tocuri, Inna arata precum un copil.

Ami, cel mai scund artisti din Romania

In sedintele sale foto si la televizor, Ami pare sa aiba talia si inaltimea unui fotomodel. Cantareata masoara 1,54 de metri, are doar 40 de kilograme si este de departe cea mai scunda vedeta de la noi!

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune