Stiri

A aparut cu carnea rupta si cu vanatai! Imagini sfasietoare cu Mariana de Exatlon! Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a iesit din concurs

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


A aparut cu carnea rupta si cu vanatai! Imagini sfasietoare cu Mariana de Exatlon! Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a iesit din concursicon photo

Mariana Nenu, fosta Razboinica de la Exatlon, a revenit la vechea ei pasiune, de cand s-a intors in tara.
Mariana nu lasa sa treaca nicio zi fara sa se antreneze, mai mult, sportiva a inceput sa participe si la maratoane internationale.


Pe o caldura dogoritoare, Mariana a dat tot ce-a putut mai bun din ea la maratonul Giro d'Italia Run, iar acest lucru s-a vazut si dupa.


Mariana  a postat o fotografie cu picioarele ei, dupa maraton, iar pielea cu rani deschise si pline de pustule, dar si vanataile din jurul unghiilor, i-au socat pe multi din fanii ei, care nu sunt familiarizati cu sportul.

"+33 grade la ora 17 erau in Parcul Ruffini, pe o parte a parcului ne a bătut soarele n cap , deoarece unii copaci nu aveau frunze .Noroc cu Exatlon si căldură de acolo ca m a întărit si mai mult ,nu am tras chiar maxim dar vor veni si zile bune ,va mulţumesc tuturor celor care aţi avut încredere in aceasta echipa", a scris ea pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune