Stiri

A aparut primul horoscop pentru anul 2018. Care vor fi cele mai norocoase zodii de anul viitor si ce nativi isi vor intalni marea dragoste

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


A aparut primul horoscop pentru anul 2018. Care vor fi cele mai norocoase zodii de anul viitor si ce nativi isi vor intalni marea dragoste
Anul 2018 bate la usa, iar astrologii au pregatit deja o serie de previziuni pentru anul 2018 cu privire la tot ceea ce inseamna sanatate, cariera, bani, relatii.

BERBEC

Berbecii în 2018 vor fi protagonistii celui mai mare eveniment astral din acest an.

Uranus, planeta renasterii, îi va părăsi si va pleca din domiciliul lor pe 15 mai 2018 în Taur, casa banilor.


Nativii au avut multe de învătat de la Uranus începând cu 11 martie 2011, în acesti ani marcati de un puternic grad de schimbare.

Uranus, stăpânul misterelor, al întelepciunii, creativitătii si inteligentei divine, i-a supus unor teste destul de dure, în special pe plan psihic, iar acesti nativi au învătat sase adapteze la situatii limitasi au înteles caatunci când îti doresti ceva cu adevărat se poate obtine pe orice cale.

Acum, toate aceste cunostinte dobândite din experientale vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vor initializa în următorii 7 ani. Se va impune o analizaa tot ceea ce s-a petrecut în acest răstimp în care au fost dominati de instinctul nonconformismului, cu scopul de a face o schemacare le va fi de folos în viitorul apropiat, întrucât demersurile financiare în care se vor lansa vor fi inspirate din tot ceea ce au experimentat.

TAUR

 Taurii în 2018 vor primi provocarea schimbării, acestia vor fi nevoiti saîsi depăseascalimitele.

Uranus va poposi în domiciliu lor pe data de 15 Mai 2018.

Toti taurii vor simti pe pielea lor ziua de 15 mai, deoarece vor fi protagonistii celui mai mare eveniment astral al anului 2018, acum va depinde de fiecare cum va valorifica acest moment.

Din punct de vedere astrologic, următorii 7 ani, cât va sta aici Uranus, va genera dorinta de independentă, libertate, optimism, fortade muncasi multaimpulsivitate.

Taurii vor fi mult mai hotărâti si mai dornici de a reusi din punct de vedere profesional, vor fi gata sase afirme în societate, vor dori samute muntii din loc, unii dintre ei chiar vor reusi.

GEMENI

 Gemenii în 2018 vor avea parte de multe provocări la locul de muncă. Nici bine nu s-au acomodat cu evenimentele de la finele anului 2017 (intrarea lui Saturn în casa a VIII-a, alături de Pluto), cadeja vor avea parte de alte surprize si mai spectaculoase.

Ne referim la intrarea lui Uranus pe 15 mai în Gemeni, în casa a XII-a, influx astrologic care îi va trezi pe Gemeni la realitate. Cu atâtea planete mari în case de spiritualitate, acesti nativi vor avea nevoie din ce în ce mai mult de singurătate, de liniste, de relaxare, pentru a se acomoda cu aceste energii ale universului.
Vor avea mult de muncă, vor fi solicitati la maximum, dar acest lucru le va plăcea si chiar le va prinde bine, deoarece dupamultavreme încep si ei saaibaun cuvânt de zis. Nativii Gemeni se pregătesc pentru următorii 3 ani, momente în care vor deveni vedetele horoscopului, dar pânaatunci mai au de învătat.RAC

 Racilor în 2018 le va merge destul de bine, în special din punct de vedere financiar, deoarece Karma este în casa banilor pânaîn Noiembrie. Vor avea un început de an promitător, întrucât Eclipsele din Ianuarie-Februarie vor activa casele banilor.

Ar fi indicat saprofite de aceste momente si saînceapaproiecte noi, sase asocieze, sacearao mărire de salariu, deoarece tot ce initializeazaacum se va materializa pânaîn lunile Iulie-August.

LEU

 Leii în 2018 vor continua ceea ce au început în 2017, pânaspre finele anului, când vor începe saculeagaroadele muncii depuse.

Nu va fi usor, chiar deloc, nativii Lei vor duce cea mai grea povaradin horoscop, întrucât cei doi malefici (Pluto si Saturn) se aflaîn casa muncii, iar de aici vor pune probleme legate de colaborări, de noi investitii etc.
În 2018 se cere de la voi multaseriozitate, muncapeste program. Cu toate acestea, nimeni nu se descurcamai bine decât voi în acest rol, atentie însala sănătatea voastră.

FECIOARA

Fecioarele în 2018, mai exact pânape 6 Noiembrie, vor trece prin tot felul de stări contradictorii, de dezamăgiri, învinuiri si chiar de critici.

Mai grav este faptul catocmai nativii Fecioaraîsi atribuie aceste însusiri, întrucât vor fi foarte exigente cu aspiratiile lor.
 Pe tot parcursul anului se vor construi oportunităti de a călători în străinătate, fie cu studii, fie la muncă, toate acestea vor face parte dintr-un plan de evadare din rutina zilnică, pentru a evita plafonarea.

Odatacu intrarea lui Uranus în Taur, pe data de 9 Mai, se vor deschide noi oportunităti, fie de a ocupa o functie la care ati aspirat în decursul anilor, fie de a începe sacolaborati cu străinătatea sau poate de a vacăsători si de a pleca peste hotare.


 

Citește mai mult »

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune