Vedete

A divortat Nicoleta Guta de barbatul cu care s-a maritat anul trecut? Manelista si-a anuntat admiratorii ca este „single”!

Fanii se intreaba daca a divortat Nicoleta Guta de barbatul cu care s-a maritat anul trecut, dupa ce manelista a anuntat ca este singura.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


A divortat Nicoleta Guta de barbatul cu care s-a maritat anul trecut? Manelista si-a anuntat admiratorii ca este „single”!icon photo

Admiratorii vor sa afle daca a divortat Nicoleta Guta de barbatul cu care s-a maritat anul trecut. Pe pagina de facebook a manelistei, de luni de zile, la statusul relatiei sentimentale, Nicoleta completase ca este „maritata cu Ionica Bangala”, cel care i-a devenit sot toamna trecuta.

A divortat Nicoleta Guta de barbatul cu care s-a maritat anul trecut. Ionica ii este impresar manelistei

Acum cateva zile, aproape inexplicabil, Nicoleta Guta si-a modificat statusul relatiei in „single”, semn ca este singura. Manelista nu a facut alt anunt legat de casnicia ei cu Ionica, dealerul de masini la mana a doua care i-a devenit si impresar. (vezi cum a venit imbracata la cimitir cumnata Nicoletei Guta)

A divortat Nicoleta Guta de barbatul cu care s-a maritat anul trecut. Acum doua saptamani au fost nasi de cununie

Inca nu se stie daca a divortat Nicoleta Guta de barbatul cu care s-a maritat anul trecut. In ultima perioada, Nicoleta si Ionica au fost nedespartiti. Barbatul a insotit-o la toate concertele ei, atat in tara, cat si in strainatate, iar acum aproape doua saptamani cei doi au fost nasi de cununie la o nunta organizata la Craiova.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune