Actual

A fost gasit biletul de adio al iesencei care s-a sinucis intr-o catedrala din Londra: "Mama, imi pare tare rau..."

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 oct 2017

Lidia Dragescu, tanara ieseanca in varsta de 23 de ani, gasita moarta in catedrala St Paul din Londra, a lasat in urma ei o familie indurerata.
Tanara si-a pus capat zilelor dupa ce a plonjat in gol de la unul din balcoanele Catedralei St. Paul din Londra.

Ipoteza sinuciderii a fost confirmata dupa ce anchetatorii au gasit doua bilete de adio, lasate in urma ei de fata.


Unul din bilete era adresat mamei sale, potrivit ziaruldeiasi.ro.


„Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok. Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot“, a scris ea.

 


In cel de-al doilea bilet, tanara s-a adresat tuturor acelora care au vazut-o fara suflare in catedrala.
Îmi pare rău că v-am pus să vedeţi o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de privelişte, mergeţi şi fiţi fericiţi şi trăiţi-vă vieţile!“, a mai spus ea.

Lidia Dragescu era din Iasi si locuia la Londra alaturi de familia ei de cativa ani. Mama sa a dezvăluit jurnaliştilor că Lidia dorea să devină neurochirurg pentru a merge să locuiască, într-o zi, în New York. Isabela Drăgescu a arătat însă că fiica sa nu avea foarte mulţi prieteni. „Îl iubea pe Dumnezeu, dar era foarte tristă“, ar fi spus ieşeanca, potrivit Evening Standard.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X