Stiri

A fost gasita fata din Pitesti care disparuse de acasa acum sapte luni! Diana s-a rugat de politisti sa nu spuna familiei unde este

Yasemin-Diana Susamis-Barcanescu a disparut de acasa in luna iulie a anului trecut. Fata care locuia cu bunica ei i-a spus femeii ca se duca la Zoo, dar nu s-a mai intors niciodata acasa, nu raspundea la telefon si nici pe Facebook. O tara intreaga a cautat-o pe tanara din Pitesti, iar acum politistii au anuntat ca au gasit-o!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


A fost gasita fata din Pitesti care disparuse de acasa acum sapte luni! Diana s-a rugat de politisti sa nu spuna familiei unde este
Yasemin-Diana este fructul unei relatii dintre o romanca si un cetatean turc. Fata a ajuns sa fie crescuta de bunica ei dupa ce parintii au divortat, iar tatal ei s-a mutat la Londra. Yasemin nu se intelegea cu mama si nici cu bunica si nu a fost lasata sa plece in Anglia la tatal ei, desi a cerut asta de nenumarate ori. S-a ajuns in instanta, iar in urma unei hotarari judecatoresti minora pe vremea aceea a fost incredintata bunicii.

 

 

In luna iulie a plecat de acasa. Politistii au cautat-o si au gasit-o dupa cinci luni de cand au fost alertati. Yasemin-Diana Susamis-Barcanescu le-a spus politistilor ca locuieste in Bucuresti, ca este bine, sanatoasa si ca nu vrea sa se mai intoarca in Pitesti. Tanara le-a spus ca este majora acum si poate sa decida singura ce vrea sa faca, ba chiar i-a implorat pe politisti sa nu ii anunte familia si sa ii spuna unde este, scriu jurnalistii de la observator.tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune