Paparazzi

A fost una dintre cele mai frumoase femei din Romania, azi e de nerecunoscut! Bianca Brad s-a ingrasat, a slabit drastic, iar acum e pe cale sa piarda iar lupta cu kilogramele FOTO EXCLUSIV

A fost considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, dar anii si necazurile au inceput sa-si spuna cuvantul!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat marţi, 15:05

Fosta Miss Romania si o adevarata diva a anilor ’90 s-a transformat uluitor in ultimii ani. Blonda a trecut prin multe situatii critice, care au afectat-o enorm. Astfel, fara sa vrea, a trecut de la o greutate la alta, a fost cand  grasa, cand slaba, spre disperarea admiratorilor sai, care mai mereu au indemnat-o sa pastreze un echilibru alimentar si mental.

In urma cu mai bine de doi ani, Bianca luase proportii, avand o silueta care nu mai amintea nimic de trupul perfect al uneia dintre cele mai in voga femei de la inceputul anilor '90.

Imediat dupa ce iubitul ei a fost arestat, ramasa singura cu un copil, pe fond de stres, Bianca Brad a inceput sa slabeasca ingrijorator, ajungand undeva aproape de anorexie. 

Acuzat ca ar fi vandut arme Iranului, partenerul de viata al fostei Miss a fost extradat in SUA, dar a petrecut doar un an dupa gratii si s-a intors in Romania. Bianca a crezut tot timpul in nevinovatia barbatului, iar cele intamplate ulterior par sa-i dea dreptate, avand in vedere ca pentru o astfel de fapta, daca ar fi fost gasit vinovat, iubitul ei ar fi stat mult mai mult in inchisoare. 

De la o vreme insa, vedeta in varsta de 49 de ani a inceput din nou sa puna cateva kilograme bune in plus, asa cum se poate observa si din imaginile surprinse zilele trecute de paparazziii WOWbiz.ro.

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X