Stiri

A inceput razboiul dintre Anca si Alina! Fanii Razboinicilor si-au aruncat vorbe grele: "Pai la cat silicon a bagat in ea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


A inceput razboiul dintre Anca si Alina! Fanii Razboinicilor si-au aruncat vorbe grele: "Pai la cat silicon a bagat in ea"
 
La scurt timp de la eliminarea Alinei, razboiul s-a mutat in mediul online. Fanii celor doua fete incearca sa stabileasca cine este cea mai frumoasa concurenta din echipa Razboinicilor. 
 
Parerile sunt impartite, atat Alina cat si Anca sunt doua femei frumoase, apreciate de fani. 
 
 
"Pai se vede diferenta de pe luna, Alina e foarte frumoasa", "Anca e mai frumi!!!! Alina e o ciudata", "Deloc nu seamana cea din poza cu aratarea de la Exatlon. Ma refer la Alina", "Pai la cat silicon a bagat in ea e normal sa iti placa. In schimb Anca fara nicio interventie, este naturala si frumoasa" sau "Alina este cea mai frumoasa", sunt doar cateva din mesajele lasate de admiratorii celor doua Razboinice. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune