Stiri

A mai murit o mare stea a teatrului romanesc! S-a stins imediat dupa ce si-a serbat ziua de nastere

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


A mai murit o mare stea a teatrului romanesc! S-a stins imediat dupa ce si-a serbat ziua de nastereicon photo
 
Una dintre cele mai talentate si mai prolifice scenografe ale teatrului romanesc, Doris Jurgea, a murit la varsta de 97 de ani, la doar 10 zile dupa ziua de nastere.
 
Doris Jurgea s-a nascut pe data de 4 februarie 1921 si a murit astazi, 14 februarie. Numele real al acesteia este Theodora Aurelia Jurgea Negrilesti. A fost scenografa la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra”, din Bucuresti, conform Uniter.
 
 
De asemenea, aceasta a colaborat cu Liviu Ciulei, Valeriu Moisescu, Crin Teodorescu, Radu Penciulescu, Marietta Sadova, Moni Ghelerter, N. Al. Toscani, George Rafael, Sorana Coroama Stanca, George Teodorescu, Dan Micu.
 
Trupul neinsufletit va fi depus astazi la Capela Cimitirului "Sfanta Vineri" din Bucuresti si urmeaza sa fie inmormantata vineri, la ora 12:00, potrivit stirilekanald.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune