Vedete

A murit fara sa-si indeplineasca ULTIMA DORINTA! Ce a cerut Ionela Prodan de pe patul de spital: "Eu o sa ma prapadesc, dar vreau..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


A murit fara sa-si indeplineasca ULTIMA DORINTA! Ce a cerut Ionela Prodan de pe patul de spital: "Eu o sa ma prapadesc, dar vreau..."icon photo
 
Ionela Prodan a murit luni seara, in jurul orei 21:00, dupa o lupta grea cu o boala necrutatoare, cancerul pancreatic. Artista a comunicat cu prietenii si familia pana-n ultima clipa. 
 
Codrin Stefanescu a povestit care a fost ultimul lucru pe care i l-a cerut regretata Ionela Prodan. 
 
 
"Cu câteva zile înainte de a intra în comă, avea pierderi de memorie. M-a sunat de la spital. Am vorbit, «spune-i lui Liviu Dragnea că eu o să mă prăpădesc, dar vreau să primesc o diplomă de la Ministerul Culturii pentru toată cariera mea». A fost ultima discuţie coerentă. Anamaria şi sora ei au stat zi de zi la spital. Familia ei, fetele ei, noi, prietenii, am sperat până la final. Noi credeam că se va ridica din nou din pat Ionela Prodan şi va reîncepe să cânte ca o ciocârlie. Am sperat că se va produce pentru ea minunea pe care o aşteptam cu toţii”, a precizat Codrin Ştefănescu la un post tv. 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune