Actual

A murit Principesa Marina Sturdza

Principesa Marina Sturdza a murit, conform unui mesaj făcut public pe contul personal de socializare al jurnalistei Marilena Rotaru.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 oct 2017
Descendentă a unei importante familii nobiliare, Principesa Marina Sturdza a trăit o viaţă asemănătoare unui film: a trăit în exil, a fost, pe rând, jurnalistă, vicepreşedintele uneia dintre cele mai renumite case de modă din lume, director UNICEF şi a desfăşurat, totodată, o impresionantă activitate caritabilă.


Prinţesa Marina Sturdza a încetat din viaţă. Numele pe care il purta este unul cu rezonanta in istoria tarii noastre si, in acelasi timp, motivul pentru care, la 3 ani, a fost scoasa pe furis din Romania, familia ei refugiindu-se din calea comunismului.

Principesa Marina Sturdza a trait in conditii modeste, in Canada, dar a primit acasa o educatie demna de o printesa. A absolvit Belle Arte si a devenit jurnalista de moda, cunoscand si imprietenindu-se cu cativa dintre figurile emblematice ale modei secolului XX: Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Ralph Lauren, Oscar de la Renta.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X