Stiri

A primit un email tulburator la doi ani dupa moartea tatalui sau : "Intotdeauna am spus ca ma voi intoarce pentru a te bantui"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


A primit un email tulburator la doi ani dupa moartea tatalui sau : "Intotdeauna am spus ca ma voi intoarce pentru a te bantui"
 
Un tanar a primit un e-mail tulburator de la tatal sau, la doi ani dupa moartea sa. Baiatul a povestit pentru Reddit ca a primit e-mailul de pe site-ul Futureme.
 
Acesta a declarat ca in e-mail, tatal sau i-a spus cat de mandru este de el ca a devenit sef al securitatii de frontiera si ca il iubeste. "A fost placut sa primesc mesajul la atat de mult timp dupa moartea sa", a spus baiatul, potrivit stirilekanalD.
 
Tanarul a povestit ca e-mailul este prea personal pentru a-l distribui, insa a precizat ca tatal sau si-a pastrat umorul: “Buna, fiule. Vorbesc cu tine din mormant, wooo. Intodeauna am spus ca te voi bantui. Serios, in momentul in care vei citi aceste randuri, eu voi fi mort. Sper ca te-ai obisnuit cu viata fara mine si ca ai ajutat-o si pe mama ta sa se obisnuiasca. Am convingerea ca vei avea grija de ea la fel de mult cum am facut si eu”, scrie in email.
 
Tatal baiatului, care ar fi fost bolnav, foloseste e-mailul ca pe o oprtunitate de a transmite ceea ce a nu a putut spune in timpul tratamentului.
 
“Am cateva lucruri pe care vreau sa le impartasesc cu tine, cateva lucruri pe care nu am apucat sa le discutam in ultimele luni (se pare ca morfina m-a trasformat intr-o leguma). Primul lucru pe care vreau sa ti-l spun este cat de mandru sunt de tine”. Tanarul a decis sa tina restul mesajului doar pentru sine.
 
Site-ul FutureMe permite utilizatorilor sa programeze e-mailuri pentru ei insisi, cat si pentru ceilalti pentru a fi trimise la un anumit moment in viitor. Site-ul se recomanda ca unul unde sunt pastrate “cuvinte inspirationale” sau de motvatie pentru ca un e-mail va fi intodeauna mai “precis decat memoria”.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune