Vedete

A ramas insarcinata la 15 ani si a refuzat sa faca avort. Ce s-a intamplat dupa ce fetita a venit pe lume

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.A ramas insarcinata la 15 ani si a refuzat sa faca avort. Ce s-a intamplat dupa ce fetita a venit pe lumeicon photo
O femeie din Australia si-a uimit familia, dar si intreaga comunitate, atunci cand a decis sa pastreze primul ei copil. Sharon a aflat la varsta de 15 ani ca e insarcinata si a refuzat sa curme viata bebelusului.

Potrivit Dailymail.co.uk, ea a nascut primul ei copil la varsta de 16 ani, iar ce-a urmat apoi, pare desprins din scenariul unui film.


A ramas insarcinata la 15 ani si a refuzat sa faca avort. Ce s-a intamplat dupa ce fetita a venit pe lume

In prezent, Sharon are 34 de ani si a mai nascut alti 7 copii, toti cu acelasi barbat!
Cei doi se bucura de o casnicie frumoasa si o familie numeroasa si a marturisit ca a stiut ca isi doreste sa aiba o familie numeroasa alaturi de tatal copilului, in clipa in care si-a tinut prima fetita in brate.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune