Vedete

A revenit cu forte proaspete din vacanta! Uite cat de sexy e Vica Blochina intr-o rochie neagra cu imprimeu floral

Blonda a fost intr-o vacanta bine meritata in Cipru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


A revenit cu forte proaspete din vacanta! Uite cat de sexy e Vica Blochina intr-o rochie neagra cu imprimeu floral
Vica Blochina a petrecut cateva zile insorite pe o plaja din Cipru unde s-a bronzat destul de mult. Tenul ei ciocolatiu este acum scos mai mult in evidenta de culoarea deschisa a parului, dar si de frumoasa rochie neagra cu imprimeu floral pe care a purtat-o si care i-a dezgolit picioarele suple!

"Rochie by Ana Novic.. O fata foarte talentata doar la 20 de ani.. haideti sa incurajam tinerele talente", a scris Vica pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune