Biz

A slăbit 20 de kilograme, dar s-a îngrăşat din nou! Motivul pentru care Oana Lis are probleme cu greutatea

A fost criticată de multe ori pentru aspectul fizic, însă Oana Lis a slăbit , de-a lungul timpului, nu mai puţin de 20 de kilograme, însă din păcate, vedeta nu-şi poate menţine greutatea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat vineri, 18:45În ciuda faptului că a urmat multe diete şi şi-a dorit cu ardoare să aibă o siluetă sculptată, Oana Lis a pierdut 20 de kilograme, însă nu-şi poate menţine greutatea.

Mai mult de atât, recent, vedeta a vorbit despre dieta pe care a urmat-o:


„Am slăbit de vreo patru ori până acum, însă nu reuşesc să slăbesc mai mult. Am încercat tot felul de metode. La un moment dat am slăbit 20 de kilograme. Mi-e greu să mă menţin. Slăbesc, dar mă îngraş din nou. Pentru sănătatea mea ar trebui să slăbesc”,  a declarat Oana Lis pentru revista Avantaje.

De asemenea, blonda a dezvăluit cum îşi îngrijeşte tenul şi părul. „Mi-ar trebui un tatuaj la sprâncene. Nu m-am gândit să fac o operaţie estetică. Mi-ar plăcea să scap de burtică. Este o perioadă în care folosesc acid hialuronic. Însă am şi perioade în care mă neglijez.Folosesc diferite produse de firmă sau cer sfaturi pentru produse naturale. Mi-ar fi plăcut să am părul drept. Pentru păr folosesc ulei de măsline”, a mai adăugat ea.
 

print
Stiripesurse.ro
Caz scandalos in Iasi. Un copil se chinuie pe patul de spital, in timp ce mama lui il bate
Caz scandalos in Iasi. Un copil se chinuie pe patul de spital, in timp ce mama lui il bate
X