Vedete

A slăbit 20 de kilograme, dar s-a îngrăşat din nou! Motivul pentru care Oana Lis are probleme cu greutatea

A fost criticată de multe ori pentru aspectul fizic, însă Oana Lis a slăbit , de-a lungul timpului, nu mai puţin de 20 de kilograme, însă din păcate, vedeta nu-şi poate menţine greutatea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


A slăbit 20 de kilograme, dar s-a îngrăşat din nou! Motivul pentru care Oana Lis are probleme cu greutatea


În ciuda faptului că a urmat multe diete şi şi-a dorit cu ardoare să aibă o siluetă sculptată, Oana Lis a pierdut 20 de kilograme, însă nu-şi poate menţine greutatea.

Mai mult de atât, recent, vedeta a vorbit despre dieta pe care a urmat-o:


„Am slăbit de vreo patru ori până acum, însă nu reuşesc să slăbesc mai mult. Am încercat tot felul de metode. La un moment dat am slăbit 20 de kilograme. Mi-e greu să mă menţin. Slăbesc, dar mă îngraş din nou. Pentru sănătatea mea ar trebui să slăbesc”,  a declarat Oana Lis pentru revista Avantaje.

De asemenea, blonda a dezvăluit cum îşi îngrijeşte tenul şi părul. „Mi-ar trebui un tatuaj la sprâncene. Nu m-am gândit să fac o operaţie estetică. Mi-ar plăcea să scap de burtică. Este o perioadă în care folosesc acid hialuronic. Însă am şi perioade în care mă neglijez.Folosesc diferite produse de firmă sau cer sfaturi pentru produse naturale. Mi-ar fi plăcut să am părul drept. Pentru păr folosesc ulei de măsline”, a mai adăugat ea.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune