Vedete

A slabit peste 40 de kilograme si e pusa in continuare pe schimbari! Brandusa Covalciuc-Ciobanu isi face injectii in fata cu acid hialuronic

Brandusa Covalciuc-Ciobanu si-a taiat stomacul, apoi a slabit peste 40 de kilograme. Nu se opreste insa din ajustat pe ici, pe colo, pentru a arata mai bine.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


A slabit peste 40 de kilograme si e pusa in continuare pe schimbari! Brandusa Covalciuc-Ciobanu isi face injectii in fata cu acid hialuronicicon photo
Teo Trandafir a vrut sa stie care este secretul cantaretei de muzica populara, ce face de arata asa bine, desi nu mai e o pustoaica. 

 

"Iti spun un secret: am fost alaltaieri la Iasi, la o filmare. Am acolo un prieten mai vechi, un doctor. Si am zis 'ia sa ii fac eu o vizita, sa vad ce mai face'. Mi-a facut lifting cu acid hialuronic. Nu m-a durut deloc", a spus cantareata de muzica populara, astazi, la Teo Show.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune