Actual

A vrut sa isi faca o salata, dar a avut parte de un soc. Au impietrit cand au taiat cateva rosii - "Am crezut ca sunt viermi"

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 apr 2017
 
 
Rosii toxice, vandute drept proaspete, la supermarket! Niste buzoieni care au facut piata intr-un centru comercial au facut o descoperire care i-a socat. In interiorul rosiilor au gasit germeni asemanatori unor viermi. Specialistii avertizeaza ca astfel de legume sunt vechi si contin o substanta periculoasa pentru sanatate. 
 
ROSII TOXICE, LA VANZARE Inainte de taiere, rosia parea normala. uite ce frumoasa e, ce colorata, tocmai buna de pus in salata, dar ce se ascundea in interior , l-a facut pe barbat sa-i piara foamea : rosia era plina de germeni toxici. 
 
 
Sotia barbatului a cumparat rosiile dintr-un  supermarket din Buzau. Dupa ce le-a taiat, si-a dat seama ca erau atat de vechi incat au incoltit. "Cand  a vazut prima oara rosia, a crezut ca sunt viermi. Surpriza a fost ca am gasit si in urmatoarea rosie la fel”, spune Razvan Nicula. 
 
Costel Vanatoru, specialist in horticultura: "Aici sigur s-a intervenit chimic, pentru ca rosia sa arate frumos, comercial, dar uite ca nu a putut fi pacalita si samanta. A stat foarte mult in depozit, dintr-o tomata gustoasa , care ar fi trebui sa fie un aliment veritabil, chiar si un medicament, a devenit un pericol”.   MARFA VECHE IN SUPERMARKETURI Pe rafturile din magazine gasim, acum, doar rosii din import. Tocmai de aceea, specialistii  trag un semnal de alarma: unele legume va pot aduce pe patul de spital. "Incoltirea semintelor nu face altceva decat sa acumuleze solanina si alte substante care sunt toxice”, spune Costel Vanatoru.
print
Stiripesurse.ro
Catalina Ponor si-a dat mama afara din sala, de la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca! "Saraca, a stat afara pe scari" - Iata de ce gimnasta i-a spus ca nu suporta sa o vada in sala
Catalina Ponor si-a dat mama afara din sala, de la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca! "Saraca, a stat afara pe scari" - Iata de ce gimnasta i-a spus ca nu suporta sa o vada in sala
X