Biz

Accident cumplit de masina pentru cantaretul de muzica populara Constantin Enceanu: „Un porc mistret a dat in mine. Pac, a vrut sa faca o tamponare cu Enceanu!” Vezi cand s-a intamplat asta!

Artistul popular Constantin Enceanu este un sofer impatimit.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 aug 2017

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica populara, conduce o limuzina Mercedes, de care este tare mandru. El a dezvaluit ca a avut o singura data probleme cu masina sa. (vezi ce glume a facut Enceanu acasa la Denisa Manelista). „Odată veneam de la ţară şi nu puteam să trec de 60 de kilometri pe oră. Cred că aveam o problemă la injectoare. I-am sunat pe cei de la Mercedes şi le-am spus: „Băi, fi-v-ar maşina a naibii! Am dat o căruţă de bani!”. Am lăsat-o la ei să o repare, dar am stat cu frica-n sân. Mă gândeam să nu ratez, din cauza maşinii, vreun eveniment. Este onoarea mea în joc, lasă banii! De atunci nu am mai avut probleme cu ea”, a marturisit Enceanu pentru revista Auto Test Magazin.

Intrebat daca a avut incidente in trafic, cantaretul de muzica populara a dezvaluit: „Un porc mistreţ a dat în mine… Mergeam normal, regulamentar şi „pac” a vrut să facă o tamponare cu Enceanu . În rest, doar incidente minore”. Enceanu a mai fost chestionat daca este linistit la volan. „Când sunt în criză de timp mai apăs acceleraţia. Aş fi un nesimţit să spun că merg doar legal. Am plătit câteva amenzi pentru viteză”, a marturisit cantaretul de muzica populara.

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X