Stiri

Accident grav la o şcoală din Buzău! Şase persoane au fost rănite! Cine se afla la volanul maşinii

Şase persoane care îşi aşteptau copiii în faţa unei şcoli din Buzău au fost rănite miercuri, după ce directoarea unităţii de învăţământ a intrat cu maşina în ele, în urma unei manevre greşite.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Accident grav la o şcoală din Buzău! Şase persoane au fost rănite! Cine se afla la volanul maşinii
Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, declara, pentru Mediafax, că maşina care a intrat în grupul de persoane, aflate în centrul municipiului Buzău, a rănit cinci femei şi un bărbat. O a şaptea persoană a suferit atac de panică, potrivit sursei citate.
 
Conform sursei citate, la volanul maşinii se afla directoarea şcolii în faţa căreia s-a produs accidentul, Monica Gheorghe. Ea ar fi lovit o poartă a şcolii, a intrat în panică şi, în loc să frâneze, a accelerat. Maşina a întrat într-un grup de părinţi şi bunici care îşi aşteptau copiii sa iasă de la şcoală.
”Din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit că o conducătoare auto, pe fondul unei manevre executate greşit, a acroşat poarta de acces în curtea unei instituţii şcolare. În urma impactului, şase persoane adulte - cinci femei şi un bărbat - au suferit vătămari corporale”, arată IPJ Buzău.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune