Actual

Accident teribil in Italia! O romanca de 28 de ani a murit pe loc

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 10 oct 2017
 
Cristina Boroiban, o tanara romanca de 28 de ani, a murit intr-un accident cumplit care a avut loc in Italia, acolo unde era stabilita de mai multi ani. 
 
Accidentul a avut loc pe via Renazzo din localitatea Cento, provincia Ferrara, iar concubinul femeii se afla si el de fata. 
 
 
Cristina si Fausto Berdini aveau impreuna o fiica de 5 anisori, Desire. Din primele declaratii, se pare ca, femeia a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un camion.
 
 
„Ne-am vazut in fata barului la mine, pentru a schimba doua vorbe, pentru a vorbi de noi”, spune Fausto pentru ziarul La Nuova Ferrara, dupa care a plecat fiecare cu masina lui.
 
 
 „Eu mergeam înainte. Ea în urma mea cu vreo sută de metri. Ne întorceam la Renazzo. Voiam să mă opresc în zona industrială, s-o îmbrăţişez. Era o ocazie importantă pentru a fi împreună, având în vedere că în această perioadă eram mereu la distanţă. Dar nu am mai reuşit”, a mai declarat barbatul. 
 
„Era numai praf în urma mea, m-am întors din drum şi am văzut ceea ce se întâmplase. Am fugit la ea. Îmi tot repetam, nu se poate să fie un moment de neatenţie cel care mi-o ia de lângă mine. Nu poate fi adevărat”, a adaugat Fausto.
 
print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X