Vedete

Acesta a fost cel mai mare scandal din cariera Lorei! Fostele colege de la Wassabi au acuzat-o ca le privea cand faceau sex! Ce replica le-a dat cantareata! "Declaratiile lor au fost urate. Imi vine sa imi acopar ochii si urechile"

Inainte sa se afirme solo, Lora a cantat cu trupa Wassabi, de care s-a despartit cu scandal. Iata ce spunea Lora intr-un interviu acordat urban.ro, in vara lui 2011, despre motivele care au dus la ruptura.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Acesta a fost cel mai mare scandal din cariera Lorei! Fostele colege de la Wassabi au acuzat-o ca le privea cand faceau sex! Ce replica le-a dat cantareata! "Declaratiile lor au fost urate. Imi vine sa imi acopar ochii si urechile"icon photo
Trupa Wassabi a fost infiintata in 2006 sub indrumarea lui Marius Moga, Lora cantand impreuna cu Veronica Tecaru, Ramona Sora si Luiza Luca. Desi s-au facut repede remarcate pe piata muzicala, cele patru fete au ratat sansa de a reprezenta Romania la Eurovision 2007.
Acesta a fost cel mai mare scandal din cariera Lorei! Fostele colege de la Wassabi au acuzat-o ca le privea cand faceau sex! Ce replica le-a dat cantareata! "Declaratiile lor au fost urate. Imi vine sa imi acopar ochii si urechile"
Doi ani mai tarziu, a intervenit si ruptura, Lora alegand sa plece din formatie, Veronica acuzand-o apoi, intr-un interviu acordat ziarului National, de un lucru incredibil: "La inceput eram ca o adevarata familie si ne ajutam, insa ea depasise limita. In acea perioada era instabila din punct de vedere emotional si parca isi dorea sa fim si noi la fel ca ea. Incepuse sa se bage tot mai mult in vietile noatre intime, vroia sa fim la fel de nefericite ca si ea. Ajunsese in punctul in care intra peste noi in camera, fara sa bata la usa, cand eram cu iubitii nostri", spunea Veronica despre Lora.

In replica, in iulie 2011, Lora a acordat un amplu interviu site-ului urban.ro, in care a dezvaluit punctul ei de vedere: "A fost foarte urat ce s-a intamplat, iar declaratiile au fost urate. De fiecare data cand aud ca a mai aparut una dintre ele sa mai spuna ceva imi vine sa imi acopar ochii si urechile. E un altfel de teroare, e aiurea... Ma uit in urma si singurele persoane care au avut vreodata o problema cu mine au fost oamenii pe care am simtit sa ii parasesc cand am simtit ca nu mai e locul meu acolo. Oamenii aia nu au reusit sa treaca peste asta.(...) Eu sper si ma rog la Dumnezeu in fiecare seara sa intoarca inima oamenilor care au o problema cu mine. Nu ai de ce sa ai o problema cu mine. Nu am dat niciun motiv nimanui", marturisea Lora, care a raspuns apoi la intrebarea daca ea crede ca fetele incearca prin aceste declaratii sa-i atraga atentia si sa refaca astfel prietenia.

Acesta a fost cel mai mare scandal din cariera Lorei! Fostele colege de la Wassabi au acuzat-o ca le privea cand faceau sex! Ce replica le-a dat cantareata! "Declaratiile lor au fost urate. Imi vine sa imi acopar ochii si urechile"
"Nu stiu, tu lucrezi in presa, sa-mi spui tu cum vezi treaba asta (…) . Cand m-am pregatit si totul era OK, a aparut stirea ca eu le priveam pe ele cand faceau sex si intram peste ele si peste iubitii lor in camera. Cand m-au sunat oamenii sa ma intrebe, le-am zis ca nu cred ca ele au zis asa ceva. Inca refuz sa cred ca ele au zis asta!".

Chestionata si despre o eventuala impacare cu fostele colegele, Lora a declarat pentru urban.ro: "Am putea sa ne impacam sa fim din nou prietene, insa pentru asta ar trebui sa se spuna niste cuvinte pe care nu le voi auzi prea curand cu toate ca ma rog la o minune. Am un orgoliu bine-intemeiat. Iar dupa despartire am avut multe suferinte - eu eram una, ele erau trei. Majoritatea oamenilor se regaseau in ele pentru ca eu eram aia care se lupta cu toata lumea sa avem cantari, emisiuni, sa avem haine, promisiunile sa fie respectate. In timpul asta, ele socializau, erau dragute, zambeau si se imprieteneau cu lumea. Eu nu aveam timp sa fac asta. Putina lume si-a dat seama cum e situatia de fapt. Multi s-au grabit sa coalizeze cu ele, sa le promita contracte si chestii, iar eu am fost lasata sa-mi ling ranile in obscuritate!". Desi cearta a lasat urme adanci, pana la urma, acum 3 ani, Lora si Veronica s-au impacat, scandalul ramanand in urma. 

Acesta a fost cel mai mare scandal din cariera Lorei! Fostele colege de la Wassabi au acuzat-o ca le privea cand faceau sex! Ce replica le-a dat cantareata! "Declaratiile lor au fost urate. Imi vine sa imi acopar ochii si urechile"Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"icon photo

Vedete

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"

Desi au trecut trei zile de la producerea crimei odioase de la metrou, in urma careia o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, ecourile atacului se mai aud inca.

Titlu secțiune