Stiri

Aceste zodii sunt fericite si daca sunt sarace! Te numeri printre ele?

Nativii zodiilor de mai jos nu sunt "sclavii" banilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili LascarAceste zodii sunt fericite si daca sunt sarace! Te numeri printre ele?
1. BALANTA – La prima vedere, nativul Balanta pare materialist si ahtiat dupa o viata in lux. Atunci cand in viata sa apare o situatie mai dificila din punct de vedere financiar nu se demoralizeaza, ba dimpotriva. Stie sa traiasca pe cai mari, dar se descurca excelent si cu putini bani.

2. PESTI – Unul din cei mai sensibili nativi ai zodiacului stie cum e sa nu ai. Este mai degraba pragmatic cand vine vorba de cheltuieli, insa nu ii displace daca are multe bancnote in portofel. Nativul Pesti se multumeste cu putin cata vreme ii are aproape pe oamenii pe care ii iubeste cel mai mult.


3. RAC – Desi are in general noroc la bani, cel nascut in zodia Rac stie sa evite o depresie cand portofelul e gol. E unul din cei mai economi nativi si uraste sa dea banii pe lucruri de care nu are neaparata nevoie.


4. FECIOARA – Nativul Fecioara stie cum sa faca bani. Are mintea brici si este extrem de muncitor. Cu toate acestea, atunci cand se trezeste in brate cu teancuri de bani are o stare de neliniste. Prefera sa aiba mereu un leu pus deoparte, asta neinsemnand ca adora sa se scalde in bani. Fecioara tanjeste mai degraba dupa atentie, dupa afectiune decat dupa bani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!icon photo

Vedete

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!

Mare disperare in familia Gorecki, dupa ce Mavi a fost rapita. Cu totii o cauta pe sotia lui Ali, insa nimeni nu reuseste sa-i dea de urma.

Titlu secțiune