Biz

FOTO! Indragostitii din “Bahar: Viata furata” se iubesc la nebunie si in realitate! Cei doi actori traiesc o idila de cateva luni si nu se mai ascund! Paparazzii i-au surprins in cele mai tandre ipostaze

Actorii Ezgi Asaroğlu si Keremcem Duruk, cei care ii interpreteaza pe Bahar si pe Ates in serialul „Bahar: Viata furata” de la Kanal D, traiesc o poveste de dragoste si in viata reala. Cei doi sunt extrem de fericiti impreuna.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 6 feb 2016

Keremcem Duruk (Ates) si Ezki Asaroglu (Bahar) se iubesc si in realitatePovestea lor de dragoste din film este una tensionata, in calea celor doi indragostitii fiind numeroase piedici. Si in realitate, Ates, interpretat de Keremcer Duruk, a facut o pasiune nebuna pentru frumoasa cu ochi verzi. Faptul ca cei doi protagonisti din “Bahar: Viata furata” au o idila a iesit la iveala la putin timp dupa divortul lui Keremcem de actrita Seda Güven din toamna anului trecut, anunta hurriyet.com.tr.

Keremcem nu se mai ascunde de ceva timp ca are o relatie cu Ezgi, cei doi fiind surprinsi in ipostaze tandre de paparazzii de mai multe ori, iar pozele cu ei doi impreuna i-a facut fericiti pe fanii serialului “Bahar:Viata furata”.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X