Vedete

Actorul Verne Troyer a murit la varsta de 49 de ani. Toti il stiau din celebra serie "Austin Powers"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Actorul Verne Troyer a murit la varsta de 49 de ani. Toti il stiau din celebra serie "Austin Powers"icon photo

Actorul Verne Troyer a murit a 49 de ani. Anuntul mortii sale a fost facut sambata, 22 aprilie, pe pagnile lui de Facebook si Instagram.
Cauza mortii nu a fost, insa, dezvaluita.


Verne Troyer, devenit celebru publicului larg dupa ce a aparut in cunoscuta serie "Austin Powers", a fost internat in luna aprilie pentru intoxicare cu alcool, la un an dupa ce s-a tratat la o clinica de dezalcoolizare.

Familia ia in calcul si posibilitatea unei sinucideri, pana la aflarea verdictului final.“Depresia şi sinuciderea sunt probleme serioae. Nu ştii niciodată ce luptă după cineva în interior. Fiţi buni unii cu alţii. Şi să ştiţi întotdeauna că niciodată nu e prea târziu să ceri cuiva ajutor”, au scris apropiatii in mediul online, dupa anuntul mortii lui.

Verne Troyer devenise cunoscut in luma cinematografiei datorita inaltii sale de numai 81 centimetri.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune