Stiri

Acuzaţii halucinante la adresa medicului Mihai Lucan: ”Am plătit 3.000 de euro pentru o operaţie care nu era necesară!”

La scurt timp după ce medicul Mihai Lucan a fost plasat în arest la domiciliu, noi detalii halucinante au ieşit la iveală despre activitatea acestuia. Mai exact, o tânără susţine că a fost nevoită să se opereze la clinica privată a acestuia şi să plătească 3.000 de euro.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Acuzaţii halucinante la adresa medicului Mihai Lucan: ”Am plătit 3.000 de euro pentru o operaţie care nu era necesară!”
icon photo
 
Maria Pop, o tânără în vârstă de 24 de ani, din Cluj, a fost diagnosticată în 2009 cu sindrom de joncţiune pielo-ureteral. Ea a fost operată în acelaşi an de medicul Mihai Lucan la clinica acestuia.
 
„Am fost diagnosticată cu sindrom de joncţiune pielo-ureteral, iar când am ajuns cu părinţii la domnul Lucan, printre primele întrebări pe care le-a pus a fost care este ocupaţia lor. Apoi a spus că operaţia va costa 3.000 de euro şi a subliniat că are aparat laparoscopic doar la clinica privată. Şi a mai spus că, dacă vreau să merg la spitalul de stat, mă operează cu tăietură şi că în acel caz trebuie să fie tăiată o coastă ca să ajungă la rinichi. Aşa că bineînţeles am ales varianta să plătim suma pe care ne-a cerut-o”, a afirmat Maria Pop. 
 
Mai mult de atât, ea susţine că a fost operată noaptea, după ora 00.00 şi imediat după intervenţie a fost transportată cu ambulanţa, în frig, la institut, într-un salon de la mansardă, despre care Lucan ar fi spus că aparţine clinicii sale private.
„M-a operat după miezul nopţii şi era luna octombrie. Prin frig m-a dus cu ambulanţa la spitalul public, de la Lukmed. La spitalul public am stat la terapie câteva zile, apoi am fost dusă într-un salon. Era la mansardă, domnul Lucan spunea că e salonul său privat. Pe lângă asta, mi-a cerut adeverinţă de la şcoală şi bilet de trimitere, chiar dacă am fost operată la privat. Am prins fix perioada în care era internat fostul soţ al doamnei Gabriela Firea. Toată lumea era agitată acolo, era zarvă. Domnul Lucan venea la noi în vizită dimineaţa, doar câte două minute, dar nu prea ne vorbea”, susţine Maria Pop, conform Adevărul. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune