Vedete

Ada Condeescu vorbeste in premiera despre sarcina sa! Vezi cand o sa nasca actrita! VIDEO

Actrita Ada Condeescu a surprins peste masura, miercuri seara, la Gala Elle, cand s-a afisat la eveniment cu burtica sa de graviduta. Pana acum, nu s-a stiut nimic despre sarcina sa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., G.G.


Bineinteles, cei care au intalnit-o pe Ada Condeescu la eveniment, au fost uimiti de vestea ca aceasta este insarcinata.

Ada Condeescu vorbeste in premiera despre sarcina sa! Vezi cand o sa nasca actrita! VIDEOicon photo

 

Aflata intr-o forma fizica de invidiat, fericita si implinita sufleteste, Ada Condeescu ne-a vorbit despre schimbarile uluitoare din viata sa si bucuriile pe care le traieste in prezent.

“Nu e secret ca sunt insarcinata. E insa ceva foarte intim si personal si nu-mi place sa dau detalii despre asta. Dar, nu mai e mult. Mai este foarte putin, o sa nasc la inceputul anului viitor. Nu stiu daca o sa imbrac copilul in rosu sau albastru, totul este secret. Viata privata este secreta. In privinta numelui nu sunt hotarata”, a declarat actrita Ada Condeescu pentru WOWbiz.ro.

In toamna anului trecut, Ada Condeescu, cunoscuta publicului pentru prestatia sa din filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier!”, pentru care a fost premiata cu "Ursul de Argint", la Festivalul de la Berlin din 2010, s-a casatorit cu regizorul Catalin Mitulescu. Decizia de a-si uni destinele a venit dupa o relatie de 3 ani, o perioada in care incertitudinea, certurile si impacarile au fost la ordinea zilei intre cei doi artisti.

Anul acesta de Sarbatori o sa stau aici, nu voi pleca nicaieri. Petrec cu prietenii, cu familia, nu mai plec. Viata mea nu s-a schimbat foarte mult de cand m-am casatorit. Nu pot sa zic ca s-a schimbat, dar e intr-un fel… sunt mai fericita si mai responsabila”, a declarat Ada Condeescu.

Pentru Ada Condeeescu este primul copil, insa, pentru sotul ei, regizorul Catalin Mitulescu este cel de-al patrulea mostenitor. Catalin Mitulescu are doi copii cu scenarista Andreea Valan, un alt copil cu actrita Dorotheea Petre, iar la inceputul anulu viitor, urmeaza sa i se nasca cel de al 4-lea urmas.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovniciloricon photo

Stiri

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovnicilor

Pentru crestini, perioada Postului Pastelui este una speciala din punct de vedere spiritual.

Titlu secțiune