Vedete

Adelina Pestritu este cea mai sexy graviduta. Ce mesaj a transmis in luna a patra de sarcina: "Mi-as dori sa nu mai amestecati lucrurile"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Adelina Pestritu este cea mai sexy graviduta. Ce mesaj a transmis in luna a patra de sarcina: "Mi-as dori sa nu mai amestecati lucrurile"icon photo
Adelina Pestritu este o gravida radianta si se bucura in fiecare zi de binecuvantarea din viata ei. Viitoarea mamica a ramas la fel de preocupata de aspectul ei fizic si, in ciuda faptului ca se rasfata cu orice pofte, silueta ei pare la fel.

Unii au criticat-o pe motiv ca ar poza mult prea sexy pentru o femeie insarcinata, insa bruneta a lamurit situatia."Rolul de mamica trebuie sa ne pastreze sexy pe noi toate! Mi ar placea sa nu mai amestecati lucrurile! Faptul ca devenim mamici nu presupune sa ne imbracam din cap pana in picioare si sa stam la cratita! Inseamna ca avem ocazia sa devenim femei de succes pe mai multe planuri: mamici, femei de afaceri sau cu rezultate bune la job, gospodine si femei sexy pentru noi si sotii nostri!", a scris ea pe pagina ei de Instagram.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune