Biz

Adelina Pestriţu, îndrăgostită iremediabil de tatuaje! Vedeta şi-a făcut alte două desene pe trup, iar numărul acestora a ajuns la 25

Adelina Pestriţu a dovedit, de-a lungul timpului, că iubeşte la nebunie tatuajele, iar în urmă cu puţin timp ea şi-a îmbogăţit colecţia cu alte două desene, ajungând în acest moment să aibă în total 25 de modele.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 apr 2017

Adelina Pestriţu îşi doreşte cu ardoare să se menţină în formă şi, mai mult de atât, pe lângă orele petrecute în sala de sport, ea îşi înfrumuseţează trupul cu fel şi fel de tatuaje. Recent, aceasta a păşit din nou în salonul unui tatuator şi a optat pentru un desen pe mână, pe care şi-a imprimat textul ””Nu-mi judeca deciziile dacă nu-mi înţelegi motivele” şi nişte aripi şi un altul pe piciorul stâng, care reprezintă o mantră de protecţie.

Evident, aceasta a împărtăşit cu prietenii virtuali decizia luată: ”Se pare că în curând o să-mi depăşesc numărul anilor cu cel al tatuajelor. Şi dacă ar fi să vă răspund la întrebarea ”Cum o să arăţi la bătrâneţe cu atâtea tatuaje?” vă pot spune că o să fiu o bunicuţă cool”, a scris ea în dreptul imaginilor în care îşi arată noile desene.

 

 


Imaginile inedie au adunat rapid peste 10.000 de aprecieri, dar şi numeroase comentarii.

print
Stiripesurse.ro
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
X