Vedete

Adelina Pestritu si-a deschis sufletul si a vorbit despre perioada in care a pierdut sarcina: "Visam in fiecare noapte ca am un copil in brate"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Adelina Pestritu si-a deschis sufletul si a vorbit despre perioada in care a pierdut sarcina: "Visam in fiecare noapte ca am un copil in brate"icon photo
Adelina Pestritu se poate considera o femeie implinita pe plan profesional si, chiar daca nu s-a asezat inca la casa ei, frumoasa bruneta se simte implinita si recunoscatoare cu directia in care se indreapta viata ei.

Daca acum este o femeie de cariera e succes, in trecut, Adelina se vedea mai degraba o familista convinsa, motiv pentru care a si ales sa ajunga in fata altarului la o varsta frageda.
Intr-un interviu pentru revistantango.ro, Adelina Pestritu a vorbit cu inima deschisa despre provocarile vietii, atat cele care ii aduc zambet, dar si cele care i-au adus tristete. Unul dintre ele, sarcina pierduta din urma cu cativa ani buni.

Adelina Pestritu si-a deschis sufletul si a vorbit despre perioada in care a pierdut sarcina: "Visam in fiecare noapte ca am un copil in brate"

"În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă, care putea oricând să îmi explodeze în corp, să fac hemoragie internă şi să se întâmple şi alte lucruri mai grave. Slavă Domnului că medicina avansează pe zi ce trece. Am făcut un tratament medicamentos cu metotrexat, am stat internată şi am scăpat cu bine", a marturisit Adelina.
Perioada de dupa a fost una coplesitoare din punct de vedere emotional pentru bruneta.
Citeste continuarea declaratiiei pe pagina urmatoare.


 

Citește mai mult »

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune