Biz

Adelina Pestritu si-a facut 3 noi tatuaje! Ce si-a desenat bruneta pe corp?

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Adelina Pestritu, fondatoarea revistei online www.edamagazine.ro, o impatimita a tatuajelor, si-a facut 3 noi tatuaje in acest weekend, ajungand in acest moment sa aiba 23 de modele pe toata suprafata corpului. De data aceasta a ales sa isi tatueze o cruce, aripi de ingeri si o veche rugaciune.

"De cate ori aleg sa revin in cabinetul artistului tatuator, optez pentru mesaje pozitive, care sa-mi transmita o stare de bine. Mantrele sunt favoritele mele si le ascult de cate ori vreau sa ma relaxez si sa-mi vindec mintea si sufletul de tot felul de incarcaturi energetice si nu numai. Gayatri Mantra este cea mai veche rugăciune din lume data oamenilor pentru a-i ajuta sa se conecteze la energia universala”, spune Adelina despre semnificatia unuia dintre cele mai recente tatuaje ale sale.


    
Urmatoarele doua tatuaje, aripile de ingeri si crucea, au aceeasi simbolistica:  “Imi aduc linistea in suflet. Pe langa celelalte 20 de tatuaje pe care le aveam, fiecare facut intr-un moment cheie al vietii, dar toate cu o poveste, am simtit si de data aceasta ca este potrivit sa-mi imbogatesc colectia de picturi pe piele, chiar daca cel mai recent tatuaj a fost facut acum o luna la Miami Ink. Nu am un interval de timp pentru a recurge la noi si noi desene, insa imi ascult inima ori de cate ori imi spune ceva”, adauga Adelina.

Fondatoarea EdaMagazine stie déjà si care va fi urmatorul tatuaj pe care si-l va face: “In scurt timp o sa-mi tatuez o alta mantra tot speciala pentru sufletul meu, pe piciorul stang. Momentan asta am in plan, dar cu siguranta pe parcurs voi adauga si alte idei."
 

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X