Vedete

Adelina Pestritu si-a facut 3 noi tatuaje! Ce si-a desenat bruneta pe corp?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Adelina Pestritu si-a facut 3 noi tatuaje! Ce si-a desenat bruneta pe corp?icon photo
Adelina Pestritu, fondatoarea revistei online www.edamagazine.ro, o impatimita a tatuajelor, si-a facut 3 noi tatuaje in acest weekend, ajungand in acest moment sa aiba 23 de modele pe toata suprafata corpului. De data aceasta a ales sa isi tatueze o cruce, aripi de ingeri si o veche rugaciune.
Adelina Pestritu si-a facut 3 noi tatuaje! Ce si-a desenat bruneta pe corp?


"De cate ori aleg sa revin in cabinetul artistului tatuator, optez pentru mesaje pozitive, care sa-mi transmita o stare de bine. Mantrele sunt favoritele mele si le ascult de cate ori vreau sa ma relaxez si sa-mi vindec mintea si sufletul de tot felul de incarcaturi energetice si nu numai. Gayatri Mantra este cea mai veche rugăciune din lume data oamenilor pentru a-i ajuta sa se conecteze la energia universala”, spune Adelina despre semnificatia unuia dintre cele mai recente tatuaje ale sale.

Adelina Pestritu si-a facut 3 noi tatuaje! Ce si-a desenat bruneta pe corp?

    
Urmatoarele doua tatuaje, aripile de ingeri si crucea, au aceeasi simbolistica:  “Imi aduc linistea in suflet. Pe langa celelalte 20 de tatuaje pe care le aveam, fiecare facut intr-un moment cheie al vietii, dar toate cu o poveste, am simtit si de data aceasta ca este potrivit sa-mi imbogatesc colectia de picturi pe piele, chiar daca cel mai recent tatuaj a fost facut acum o luna la Miami Ink. Nu am un interval de timp pentru a recurge la noi si noi desene, insa imi ascult inima ori de cate ori imi spune ceva”, adauga Adelina.
Adelina Pestritu si-a facut 3 noi tatuaje! Ce si-a desenat bruneta pe corp?


Fondatoarea EdaMagazine stie déjà si care va fi urmatorul tatuaj pe care si-l va face: “In scurt timp o sa-mi tatuez o alta mantra tot speciala pentru sufletul meu, pe piciorul stang. Momentan asta am in plan, dar cu siguranta pe parcurs voi adauga si alte idei."
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune