Vedete

Adelina Pestritu vrea sa pastreze cat mai multe amintiri din perioada sarcinii. Uite cat de frumoasa e viitoarea mamica

Adelina Pestritu traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei si vrea sa pastreze cat mai multe amintiri cu ea gravida.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Adelina Pestritu vrea sa pastreze cat mai multe amintiri din perioada sarcinii. Uite cat de frumoasa e viitoarea mamicaicon photo

Orice mamica stie ca perioada in care a fost insarcinata e cea mai frumoasa din viata unei femei. Ca orice viitoare mama, si Adelina Pestritu e stralucitoare si radiaza de frumusete si fericire.

Vedeta isi petrece perioada sarcinii cu bucurie si spune ca e in cea mai frumoasa perioada a vietii ei. Viitoarea mamica aduna amintiri si le impartaseste cu fanii. Recent, Adelina Pestritu a posta o imagine in care isi face un selfie si spune ca aduna "amintiri din cea mai frumoasa perioada"

Printre ecografii, evenimente mondene, sala, intalniri cu prietenii si plimbari, Adelina se fotografiaza ca sa pastreze cat mai multe amintiri din perioada sarcinii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune