Vedete

Adevaratul motiv din spatele mortii lui Vadim Tudor! Sotia lui a vorbit pentru prima data: "La un moment a fugit si din spital"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Adevaratul motiv din spatele mortii lui Vadim Tudor! Sotia lui a vorbit pentru prima data: "La un moment a fugit si din spital"icon photo

Doina, sotia lui Vadim Tudor, povesteste deschis despre moartea "Tribunului", dar si despre cum este viata lor acum, cand el nu mai este. Femeia sustine ca Vadim nu asculta de nimeni si este de parere ca ar fi avut sanse sa traiasca daca ar fi mers mai repede la medic.

Adevaratul motiv din spatele mortii lui Vadim Tudor! Sotia lui a vorbit pentru prima data: "La un moment a fugit si din spital"


”El noaptea nu dormea, el noaptea scria. Noaptea mânca. Se culca la 6 şi se trezea la 10. El nu asculta niciodată de nimeni, doar de el. La un moment a fugit şi din spital. (...) Îmi apare în vis, dar niciodată nu-i văd faţa. Când ne-am întors acasă de la cimitir, a sunat soneria de sus singură. (...) Noi l-am îngropat cu un trandafir. Când mă duc la cimitir mă cert cu el. Eu simt că o să vină.”, a povestit sotia lui Vadim Tudor intr-un interviu TV.

”El a spus că e cel mai bun medic al lui. A spus că mai bine moare decât să fie bunic.”, a completat Jeni, fiica lui Vadim Tudor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Titlu secțiune