Biz

Adevaratul motiv pentru care Catalin s-a despartit de ispita Nicoleta! Ce il enerva intotdeauna la frumoasa blondina

Dupa o poveste de dragoste ca-n filme, cu promisiuni siropoase si renuntari la relatiile anterioare, Catalin Mester, unul dintre cei mai controversati concurenti de pe insula iubirii din Thailanda, a pus capat idilei cu “ispita” Nicoleta!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 aug 2017

In ciuda sentimentelor pe care le avea pentru focoasa blonda, Catalin a decis sa se intoarca la fosta lui iubita, Nico, basca, a si cerut-o de sotie intr-un cadru romantic, intr-o zi de miercuri, asa cum isi dorea ea. (s-a aflat de ce a calcat stramb Catalin si cu partenera lui de viata)

Apropiatii tanarului sustin ca adevaratul motiv pentru care el s-a despartit de ispita a fost legat insa de distanta, nicidecum de ceea ce simtea!

“Nicoleta locuia la Londra, avea afaceri acolo si nu prea putea sa stea prin Romania asa cum voia Catalin! Au fost impreuna doar o luna si jumatate, apoi, el a renuntat la povestea lor, pe motiv ca blonda era mult prea departe si nu aveau cum sa se intalneasca permanent! Era greu si extrem de complicat! In plus, existau si probleme de comunicare, dar si de mentalitate, astfel ca dragostea s-a consumat rapid”, au dezvaluit apropiatii lui Catalin Mester.

print
Stiripesurse.ro
Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare
Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare
X