Paparazzi

Adevaratul motiv pentru care Vasile Turcu a incercat sa-si puna capat zilelor! "S-a incurcat rau cu banii. Si-a vandut trei ceasuri incercand sa faca rost de cash pentru a-si salva afacerile"

Fostul actionar dinamovist avea probleme serioase cu firma de constructii pe care o conducea
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat astăzi, 15:01

La inceputul anilor 2000, Vasile Turcu era unul dintre numele importante de pe piata imobiliarelor din Romania, prin firma sa de constructii, care derula contracte spectaculoase. 

Fostul actionar dinamovist a reusit sa mentina stacheta pana in momentul in care criza imobiliara s-a instalat si in Romania, societatile patronate de Turcu descurcandu-se din ce in ce mai greu.

 

Unul din apropiatii afaceristului sustin ca 2016 a fost un an extrem de greu pentru acesta. "Avea cateva contracte in derulare, dar in domeniul asta, banii vin greu, intr-un ritm mult mai scazut decat cel al platilor. Daca nu dispui de o suma importanta de cash, de o rezerva, exista un pericolul unui blocaj extrem de periculos. Vasile avea oameni de platit lunar, adunase restante, este evident ca acest lucru l-a macinat foarte mult", a martuisit o persoana din anturajul dinamovistului.

In lumea mondena a Capitalei se speculeaza si asupra faptului ca, pentru a face rost de lichiditati, Turcu si-ar fi vandut anul trecut cateva ceasuri de lux, un amanunt care spune multe despre nevoie de bani cash a fostului actionar dinamovist. "Incerca sa isi salveze afacerile. Acesta e motivul pentru care a renuntat la ceasuri, desi se stie ca era pasionat si avea o colectie impresionanta", ne-au povestit aceleasi surse. 

print
Stiripesurse.ro
Trupul neinsufletit al Roxanei a ajuns acasa. Familia ei e devastata de durere si urmeaza sa o vada pentru ultima data. Clipe pline de emotie
Trupul neinsufletit al Roxanei a ajuns acasa. Familia ei e devastata de durere si urmeaza sa o vada pentru ultima data. Clipe pline de emotie
X