HOMEPAGE

Adevarul despre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete! De ce nu si-a dorit niciodata artista sa aiba baieti?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Adevarul despre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete! De ce nu si-a dorit niciodata artista sa aiba baieti?
Ileana Ciuculete a avut parte de o moarte fulgeratoare, iar in urma ei a ramas atat durere, cat si unele semne de intrebare.
Regretata artista nu a avut o viata usoara mereu, iar pe langa succesul carierei sale, viata a fost presarata si cu momente mai putin placute in plan personal.
Artista a fost binecuvantata cu doi baieti, inca de la o varsta tanara, in ciuda faptului ca artista si-a dorit mereu sa aiba o fata. In urma cu cativa ani, artista marturisea ca daca baietii ei se vor casatori, va ajunge sa isi iubeasca norele mai mult decat proprii fii.

"M-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă, la 16 ani, când deja eram cântăreaţă. Apoi la vârsta de 19 ani am dat naştere primului meu băiat, Mugurel, la doi ani a venit şi cel de-al doilea băiat, Cristian, care voiam să fie fată, dar Dumnezeu nu mi-a dat fata pe care mi-o doream din tot sufletul şi mi-a dăruit tot băiat.

O să-mi aducă băieţii două nurori şi o să le iubesc poate mai mult decât pe ei dacă vor fi pe sufletul meu şi nu o să fiu severă deloc pentru că şi eu am avut soacră”
, spunea, candva, Ileana Ciuculete.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune