Vedete

Adevarul despre motivele care au impiedicat-o pe Nicoleta Luciu sa mai plece in Asia: Si-a facut analizele si... Vestea a picat ca un trasnet!

Nicoleta Luciu si sora ei mai mica, Iuliana, ar fi trebuit sa plece in Asia, la o emisiune, insa brunetele au anuntat in ultima clipa ca se retrag. S-a spus ca Luciu s-a razgandit pentru ca nu a vrut sa isi lase copiii singuri in Romania, dar adevarul este altul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Adevarul despre motivele care au impiedicat-o pe Nicoleta Luciu sa mai plece in Asia: Si-a facut analizele si... Vestea a picat ca un trasnet!icon photo
Jurnalistii de la click.ro au aflat de ce nu a mai plecat Nicoleta Luciu din tara. Bruneta are probleme de sanatate!


“Nicoleta are mai multe probleme de sănătate, care s-ar fi putut agrava dacă nu ar fi mers imediat la medic, să le trateze. Acesta este adevăratul motiv pentru care n-a mai participat la show, nu faptul că nu avea cu cine să îşi lase cei patru copii. Nu uitaţi că ea deja îşi confirmase prezenţa, dar asta înainte să vadă analizele”, au declarat surse apropiate surorilor Luciu pentru click.

 


Nu se stie exact ce probleme de sanatate atat de grave si-a descoperit Luciu, dar fosta vedeta de televiziune a facut terapie si in trecut pentru coloana vertebrala.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune