Vedete

Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti: „Ce inseamna sa-ti respecti colegii, mi-am facut tablouri cu ei pictate in ulei”

In vila sa, Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti, realizate de un artist plastic si cumparate de acesta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti: „Ce inseamna sa-ti respecti colegii, mi-am facut tablouri cu ei pictate in ulei”icon photo

Acasa la el, Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti, putand fi admirate portretele lui Costi Ionita, Vali Vijelie si Adrian Minune. „Ce inseamna sa-ti respecti colegii, mi-am facut tablouri cu ei pictate in ulei”, a explicat Adi de la Valcea. (vezi ce se intampla in procesul dintre Adi de la Valcea si urmasii lui Corneliu Vadim Tudor)

Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti. Costi Ionita nu a vrut sa vorbeasca cu pictorul

„Un pictor a venit la mine si mi-a spus ca are un tablou cu Costi Ionita si Costi nu a vrut sa vorbeasca cu el. I-am zis sa mi picteze unul cu Vali Vijelie, ca este prietenul meu cel mai bun, si unul cu Adrian Minune, pentru care am un respect mare, pentru tot ce inseamna el”, a mai spus Adi de la Valcea.

Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti: "Dupa cum vedeti, ne-a batut vantul pe toti"

In sufrageria sa, Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti, inclusiv un portret de-al sau. „Si i l-am platit si pe al lui Costi. Dupa cum vedeti, ne-a batut vantul pe toti”, a marturisit Adi de la Valcea, care s-a aratat putin nemultumit de faptul ca frezele manelistilor nu au fost redate perfect de artistul plastic.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune