Vedete

Adi Minune l-a pus la punct pe Florin Salam cand i-a cerut sa faca asta: "I-a spus verde in fata... "

Florin Salam a anuntat recent ca se retrage din lumea muzicii, chiar daca multi au platit in avans pentru ca el sa cante la evenimentele lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Adi Minune l-a pus la punct pe Florin Salam cand i-a cerut sa faca asta: "I-a spus verde in fata... "
Manelistul a decis sa isi gaseasca inlocuitori. iar unul dintre ei ar fi fost Adi Minune, nasul lui de cununie. Florin Salam i-a facut propunerea lui Adi Minune, dar el a refuzat.
”Minune i-a spus, verde-n faţă, că nu vrea să îi ia cântările pe car enu le-a onorat Salam. Că el are destule şi, în plus, nu vrea să cânte pentru personajele care îl apreciază atât de mult pe Florin, că nu vrea să aibă de-a face cu asemenea oameni, majoritatea interlopi periculoşi”, a declarat un apropiat de-al celor doi pentru Spynews.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune