Biz

Adina Alberts si Viorel Catarama vor o nunta traditionala, dar fara furatul miresei: "Un eveniment de care sa ne aducem aminte cu placere 40 de ani de acum inainte"

Adina si Viorel vor ca nunta lor sa fie un eveniment memorabil si emotionant pentru toti invitatii.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 iun 2013

"Orice relatie evolueaza intr-o directie sau alta. Important este ca am ajuns aici, ca relatia s-a cizelat si finalitatea este aceasta. Am facut logodna inainte de Craciun cu preot, in adevaratul sens al cuvantului. Vor fi traditii care se vor respecta, dar nu se va fura mireasa. Vreau sa pastrez suspansul in legatura cu nunta mea. Nu suntem superstitiosi. Surpriza va fi pentru toti si pentru publicul interesat de un eveniment de acest gen", a spus Adina Alberts pentru Antena 1.

"In orice domeniu se fac compromisuri. Noi am avut o legatura de 3 ani care s-a consolidat si decurge firesc. Va fi o nunta decenta, de bun simt. Vrem ca invitatii sa fie placut surprinsi, sa se simta bine si noi sa avem un eveniment de care sa ne aducem aminte cu placere 40 de ani de acum inainte. Vom incerca sa avem diverse genuri de muzica, nunta e lunga si are multe momente. Vrem sa satisfacem toate gusturile. Vrem sa fie un eveniment inaltator si cu multa emotie", a marturisit Viorel Catarama.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X