Vedete

Adina Alberts si Viorel Catarama vor o nunta traditionala, dar fara furatul miresei: "Un eveniment de care sa ne aducem aminte cu placere 40 de ani de acum inainte"

Adina si Viorel vor ca nunta lor sa fie un eveniment memorabil si emotionant pentru toti invitatii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


"Orice relatie evolueaza intr-o directie sau alta. Important este ca am ajuns aici, ca relatia s-a cizelat si finalitatea este aceasta. Am facut logodna inainte de Craciun cu preot, in adevaratul sens al cuvantului. Vor fi traditii care se vor respecta, dar nu se va fura mireasa. Vreau sa pastrez suspansul in legatura cu nunta mea. Nu suntem superstitiosi. Surpriza va fi pentru toti si pentru publicul interesat de un eveniment de acest gen", a spus Adina Alberts pentru Antena 1.

Adina Alberts si Viorel Catarama vor o nunta traditionala, dar fara furatul miresei: "Un eveniment de care sa ne aducem aminte cu placere 40 de ani de acum inainte"


"In orice domeniu se fac compromisuri. Noi am avut o legatura de 3 ani care s-a consolidat si decurge firesc. Va fi o nunta decenta, de bun simt. Vrem ca invitatii sa fie placut surprinsi, sa se simta bine si noi sa avem un eveniment de care sa ne aducem aminte cu placere 40 de ani de acum inainte. Vom incerca sa avem diverse genuri de muzica, nunta e lunga si are multe momente. Vrem sa satisfacem toate gusturile. Vrem sa fie un eveniment inaltator si cu multa emotie", a marturisit Viorel Catarama.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune