Vedete

Adrian Minune, decizie radicală legată de cariera sa! Ce face acum cântăreţul i-a adus succes total!

Adrian Minune a găsit formula perfectă de show! Artistul cântă spre fericirea fanilor, alături de fiul şi fiica sa. Rezultatul? 21 de mii de vizualizări în doar două zile de la postare. Şi cifra e în continuă creştere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Adrian Minune, decizie radicală legată de cariera sa! Ce face acum cântăreţul i-a adus succes total!


Show total la o nuntă din Timişoara. Adrian Minune a dorit să schimbe un pic formula de cântare şi le-a făcut tinerilor miri o surpriză muzicală alături de copiii săi.


Au cântat şi i-au încântat pe petrecăreţi, iar la finalul duetului Minune, ca un tată mândru dar grijuliu îi creează lui Carmen un mediu prielnic să se desfăşoare cu tot cu dansatoare.


Adrian Minune şi-a terminat cântărea, dar misiunea lui nu s-a încheiat. Dansează pe margine şi degajează oamenii care s-au strâns în jurul fiicei lui.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune