Vedete

Adriana Bahmuteanu nu scapa de Monica Pop! Medicul redeschide procesul de 30.000 euro impotriva vedetei!

Monica Pop nu vrea nici in ruptul capului sa faca pace cu Adriana Bahmuteanu! Medicul a redeschis procesul cu vedeta de televiziune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Adriana Bahmuteanu nu scapa de Monica Pop! Medicul redeschide procesul de 30.000 euro impotriva vedetei! icon photo
Monica Pop a cerut apel la procesul pe care l-a pierdut cu Adriana Bahmuteanu, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti. Primul termen a fost deja stabilit in a doua jumatate a lunii septembrie. La „fond”, Monica Pop a solicitat despagubiri de 30.000 de euro Adrianei Bahmuteanu, pe motiv ca a jignit-o in direct, la tv.

Adriana Bahmuteanu nu scapa de Monica Pop! Medicul redeschide procesul de 30.000 euro impotriva vedetei!
Scandalul a inceput anul trecut, dupa ce Silviu Prigoana a povestit ca se sfatuieste cu Monica Pop in legatura cu sanatatea copiilor ei. El a mai spus ca unul dintre cei mici are o deviatie la un ochi, pe care Monica Popa  descoperit-o si ca o sfatuieste pe Bahmu sa aiba grija de aceasta problema.

Citeste restul povestii pe sitirlekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune