Biz

Afacerea secreta a iubitului Denisei Manelista! Barbatul are o discoteca in Barcelona, din care castiga bani frumosi! EXCLUSIV

Florin, barbatul cu care Denisa Manelista a avut o relatie timp de un an si jumatate, este un om de afaceri respectat in Spania, si, in special in Barcelona, acolo unde isi are majoritatea business-urilor, inclusiv un club de noapte!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 aug 2017

Iubitul Denisei a impresionat pe toata lumea din Stefanesti in ultima perioada! Tanarul, care pana la moartea cantaretei era o enigma chiar si pentru familia artistei, este, acum, o prezenta constanta in localitatea valceana! Florin nu a mai plecat de acolo de la decesul manelistei si se implica financiar in tot ce tine de locul ei de veci!

In doar doua saptamani, Florin a inceput sa refaca mormantul iubitei sale, prin construirea unui cavou impresionant, a facut o alee in cimitir pentru Denisa si, din spusele oamenilor din sat, se pare ca el va organiza si pomana de 40 de zile a cantaretei! (Mama Denisei Manelista a clacat! Oamenii au chemat salvarea)

Asa cum era de asteptat, toata lumea s-a intrebat de unde are barbatul atatia bani, caci numai cavoul costa in jur de 800 de milioane de lei vechi! Ei bine, pentru a pune capat speculatiilor si a nu da amploare subiectului legat de finantele sale, Florin le-a spus oamenilor cu ce se ocupa el cu adevarat, care ii este adevaratul job, si a marsat pe localul sau din Barcelona, de care nu stia nimeni.

“Florin este un baiat de nota 10! Respectuos, sincer si fara fite! Vorbeste cu oamenii si incearca sa fie chiar popular! In ciuda faptului ca are afaceri in domeniul alimentar in Spania, dar si o discoteca in Barcelona, din care ne-a povestit ca are un profit foarte bun, el a ramas la Stefanesti sa puna lucrurile la punct pentru  Denisa! Mai rar asa baiat! Altul ar fi plans un pic si ar fi plecat din tara imediat dupa inmormantare…El insa a preferat sa fie aproape de Denisa timp de 40 de zile”, au dezvaluit persoane din localitate.

 

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X