Actual

Afaceristul care a devenit proprietarul unui sat! A cumparat in localitatea natala din Hunedoara 50 de gospodarii si vreo 300 de hectare de teren! Are insa si o idee de afacere

Totul a inceput in urma cu cativa ani, cand omul de afaceri Emil Parau, din Lupeni, s-a intors in satul natal pentru ca tatal sau batran isi dorea sa revada acele meleaguri. A fost o aventura pentru ca in satul Rosia din Hunedoara mai locuia un singur om, un batran uitat de lume, iar maracinisul napadise totul, de la drumuri pana la casele parasite.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Si-a refacut casa parinteasca si a reparat cum a putut drumul din sat. Si asta pentru ca atunci cand isi va aduce tatal acesta sa nu sufere un soc.

“Cand am ajuns acolo, totul era plin de vegetatie, drumul se impadurise, casa parinteasca se lasase, era totul praf. Am zis ca daca ar veni tata, ar muri cand ar vedea ce s-a ales de munca lui. Si m-am dus cu echipa de zidari, muncitori, eram 30 de persoane si ne-am apucat de munca. Doua saptamani a durat renovarea casei si curatarea catorva terenuri. Am aranjat mormintele bunicilor, am venit acasa si i-am zis lui tata sa mergem sa vedem ce mai e pe acolo. Cand a vazut-o tata, se citea pe chipul lui bucuria”, a povestit Emil Parau, pentru Mesagerul Hunedorean.


Asa ca, incet-incet, afaceristul a cumparat tot satul natal. Initial nu stia ce va face cu toate aceste gospodarii si pamanturi, dar le-a cumparat. Asa a ajuns proprietarul a vreo 50 de gospodarii, cu pamanturi uriase, vreo 300 de hectare. Un efort financiar urias.

Cititi pe stirilekanald.ro ce vrea sa faca afaceristul in satul pe care l-a cumparat
 

Foto: Mesagerul Hunedorean

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X