WOW

Afla la ce tratament miraculos de fata a recurs Nicoleta Luciu! Vedeta da 1.000 de euro pe o sedinta, la fel ca Madonna si Rihanna, dar arata perfect!

Nicoleta Luciu face orice pentru a arata perfect! Recent, ea a inceput si un tratament pentru fata, acelasi pe care l-au incercat celebrele Madonna si Rihanna!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 mai 2013

Dupa injectiile in fata pe care le-a facut la doctorul Kasem, frumoasa Nicoleta Luciu incearca si alte tratamente miraculoase! Astfel, de trei saptamani, diva a recurs la o noua metoda revolutionara care ii revigoreaza tenul si il arata ca de bebelus. “O prietena mi-a recomandat tratamentul Intraceuticals, unul la care a apelat si Madonna sau Rihanna! Fata se prezinta bine dupa toate procedurile de vitaminizare si mineralizare a pielii, dureaza putin, cam 40 de minute, si te face sa arati minunat inainte si dupa machiaj!”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro!

Tratamentul nu este unul ieftin, dimpotriva! O singura sedinta costa 1.000 de euro, iar pentru a avea efect, sunt necesare sase interventii la intervale scurte de timp! Abia dupa sase-sapte saptamani se vede efectul, insa, dupa aceasta perioada, se fac doar tratamente de intretinere lunare!

print
Stiripesurse.ro
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
X