WOW

Afla la ce tratament miraculos de fata a recurs Nicoleta Luciu! Vedeta da 1.000 de euro pe o sedinta, la fel ca Madonna si Rihanna, dar arata perfect!

Nicoleta Luciu face orice pentru a arata perfect! Recent, ea a inceput si un tratament pentru fata, acelasi pe care l-au incercat celebrele Madonna si Rihanna!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Dupa injectiile in fata pe care le-a facut la doctorul Kasem, frumoasa Nicoleta Luciu incearca si alte tratamente miraculoase! Astfel, de trei saptamani, diva a recurs la o noua metoda revolutionara care ii revigoreaza tenul si il arata ca de bebelus. “O prietena mi-a recomandat tratamentul Intraceuticals, unul la care a apelat si Madonna sau Rihanna! Fata se prezinta bine dupa toate procedurile de vitaminizare si mineralizare a pielii, dureaza putin, cam 40 de minute, si te face sa arati minunat inainte si dupa machiaj!”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro!

Tratamentul nu este unul ieftin, dimpotriva! O singura sedinta costa 1.000 de euro, iar pentru a avea efect, sunt necesare sase interventii la intervale scurte de timp! Abia dupa sase-sapte saptamani se vede efectul, insa, dupa aceasta perioada, se fac doar tratamente de intretinere lunare!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune