Stiri

Aglomeratie si haos in statia de metrou Piata Victoriei! E IREAL ce s-a intamplat miercuri dimineata

Viscolul, zapada si drumurile inchise cu care s-au confruntat bucurestenii miercuri dimineata i-a facut sa renunte la masina personala, in detrimentul mijlocului de transport in comun.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Aglomeratie si haos in statia de metrou Piata Victoriei! E IREAL ce s-a intamplat miercuri dimineataicon photo
Cu numeroase strazi blocate si trafic ingreunat din cauza zapezii, metroul a fost, in dimineata de miercuri, salvarea tuturor bucurestenilor. (Mesajul primarului Gabriela Firea, dupa ce Bucurestiul a fost inghitit de zapada: "Se actioneaza fara intrerupere")

Grabiti sa ajunga la serviciu, mii de bucuresteni s-au imbulzit pe peronurile din subteran, in asteptarea trenului.

Aglomeratie si haos in statia de metrou Piata Victoriei! E IREAL ce s-a intamplat miercuri dimineata

Cei de la Metrorex nu au facut fata numarului mare de Bucuresteni care au asteptat pe linia peronului. La Piata Victoriei, una din cele mai aglomerate statii de la metrou, abia aveai loc sa arunci un ac in multimea de oameni.
Imaginile surprinse de calatori si postate pe paginile lor de Facebook sunt uluitoare si au devenit imediat virale.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferitaicon video

Vedete

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Titlu secțiune