Actual

ALERTĂ la Iaşi: Un pacient de la Psihiatrie a fugit din spital, fără medicamente poate deveni violent. Tânărul şi-a ucis mama şi bunica

Un tânăr care era internat la Spitalul de Psihiatrie din Iaşi, după ce şi-a ucis mama şi bunica, a plecat, vineri seara, din unitatea în care era internat. Poliţiştii din toată ţara îl caută acum şi atrag atenţia că în lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 oct 2017

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost sesizaţi, sâmbătă, că Silviu Cătălin Tecuţă, de 24 ani, din municipiul Iaşi, a plecat dintr-un spital de psihiatrie, în seara zilei de 20 octombrie a.c..

Semnalmentele tânărului sunt: înălţime 1,70 metri, astenic, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu, barbă.

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o maletă neagră. În lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent, scrie Mediafax.


Potrivit unor surse locale, tânărul a evadat din Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri din Iaşi, unde era internat după ce în octombrie 2011 şi-a omorât mama şi bunica.

Silviu Cătălin Tecuţă a mai evadat o dată, în ianuarie 2012, din Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola, unde se afla pentru expertiză psihiatrică.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X