Biz

EXCLUSIV | Alerta pentru Cotabita! Cantaretul s-a ingrasat 10 kilograme! Specialistii avertizeaza ca totul i se trage de la medicamente

Gabriel Cotabita s-a ingrasat foarte mult in ultima vreme, iar cauza pare sa fie legata de medicamentele pe care le ia in fiecare zi dupa accidentul cerebral suferit anul trecut!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 mar 2016

Asa a aratat Cotabita la ultimul spectacolGabriel Cotabita a luat proportii ingrijoratoare in ultima vreme! Cantaretul are cu zece kilograme in plus si lucrul acesta pare sa ii puna pe ganduri pe medici, care considera ca el nu ar fi trebuit sa ia in greutate atat de mult.

Asa arata la primul eveniment dupa ce a invins boalaIn momentul in care s-a repus pe picioare dupa accidentul cerebral din vara, Cotabita era extrem de slabit! El abia se putea tine pe picioare si se deplasa, pe spatii mici, doar ajutat de fetele lui sau de partenera de viata.

Cantaretul, toamna trecutaSlab si in formaTras la fata, cu o culoare palida, asa a fost zarit Gabi si  la primul eveniment monden la care a participat, iar multi se gandeau ca ii va fi greu sa revina pe scena. Insa nu a fost deloc asa…cu o vointa extraordinara, artistul a reusit sa se intremeze si chiar sa sustina din ce in ce mai multe spectacole.

Acum, a luat serios in greutateTotusi, daca la inceputul acestui an, Gabriel Cotabita arata binisor , weekend-ul trecut, la ultimul eveniment muzical la care a participat, barbatul a surprins cu surplusul vizibil de kilograme. “  De vreo luna, a inceput sa puna pe el. Acum, s-a ingrasat vreo 10 kilograme, si totul pare ca i se trage din pricina medicamentelor si a faptului ca este extrem de static”, au dezvaluit persoane din preajma lui.

Specialistii insa il avertizeaza pe cantaret ca situatia in care se afla nu este in regula si ar trebui sa ia masuri urgente. “Gabi a avut mari probleme, iar medicii au facut minuni in cazul lui. Insa, in aceasta perioada, el este cel care trebuie sa fie atent la modul de viata pe care il duce. Artistului i s-a recomandat sa ia zilnic un tratament medicamentos, care sa ii ajute circulatia sangelui si irigarea creierului, lucru foarte bun. Pe de alta parte, pastilele respective, coroborate cu mese copioase si, in special, o lipsa de miscare, poate duca la o  ingrasare evidenta. Din pacate, si pacatoasa, pentru ca ii va afecta, in viitor, inima si spatele. Astfel, este musai ca domnul Gabriel Cotabita sa inceapa rapid un program de sport, fireste nu dus la extrem, ci ponderat, in functie de rezistanta organismului sau, si unul de masa, la ore regulate, iar ultima dintre ele sa nu depaseasca ora 19.00”, au spus doctorii de la Spitalul Fundeni pentru WOWbiz.ro!

 

print
Stiripesurse.ro
Romanca de 19 ani, violata in Italia de un batran de 74 de ani! Motivul pentru care nu i-a spus nimic mamei ei te va face sa plangi
Romanca de 19 ani, violata in Italia de un batran de 74 de ani! Motivul pentru care nu i-a spus nimic mamei ei te va face sa plangi
X