Vedete

Alexandra Stan a trait in teroare din cauza lui Marcel Prodan! “Era timorata, vorbea monosilabic si statea intr-un colt”. Colegii de breasla fac dezvaluiri incredibile despre comportamentul solistei

La jumatatea lunii iunie, o stire soc cutremura tara de la un capat la altul. Alexandra Stan, constanteanca ajunsa vedeta internationala cu piesa “Mr. Saxobeat", hit-ul care a stat sase saptamani pe primul loc in faimosul top Billboard din SUA, record atins doar de Madonna si Lady Gaga, a fost batuta crunt de managerul si impresarul ei, Marcel Prodan. Iata insa ca, la cateva luni distanta dupa acest episod apar persoane care sustin ca au cunoscut-o pe Alexandra Stan in perioada in care aceasta lucra cu Prodan, iar semnele traumatizarii sale psihice erau vizibile chiar de atunci.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Alexandra Stan a trait in teroare din cauza lui Marcel Prodan! “Era timorata, vorbea monosilabic si statea intr-un colt”. Colegii de breasla fac dezvaluiri incredibile despre comportamentul solisteiicon photo
Marturisirile ne-au fost facute de o persoana care a avut ocazia sa stea in preajma celor doi in perioada in care acestia lucrau impreuna, cand nu se stia mai nimic despre viata artistei de dincolo de scena. “Am ajuns sa-i cunosc pe Podan si  pe celebra Alexandra Stan printr-o pura intamplare. Am insotit o artista la studioul lui Marcel Prodan si, cat au stat ei de vorba, eu am avut ocazia sa asist la ce se intampla in jur. Iar primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost comportamentul Alexandrei si faptul ca parea foarte timorata. In prima faza mi-am zis ca este o ciudata. Apoi am stat si am analizat-o mai atent. Vorbea monosilabic, de parca ii era frica sa nu spuna ceva gresit si statea retrasa intr-un colt”, ne-a declarat sursa noastra.

Alexandra Stan a trait in teroare din cauza lui Marcel Prodan! “Era timorata, vorbea monosilabic si statea intr-un colt”. Colegii de breasla fac dezvaluiri incredibile despre comportamentul solistei
Mai mult chiar, eforturile de a lega o conversatie cu Alexandra s-au dovedit a fi zadarnice, blonda comportandu-se ca un copil caruia parintii i-au interzis sa intre in vorba cu strainii: “Artista pe care am insotit-o a incercat sa intre in vorba cu ea, din colegialitate. Ii facea complimente si chiar a intrebat-o daca nu cumva se simte rau. Alexandra a avut o reactie foarte ciudata, a spus ca este ok si s-a uitat spre Marcel Prodan ca un copil care stie ca nu are voie sa faca anumite lucruri. Se vedea ca e traumatizata, ca traieste sub teroare si ca se teme de ceva anume. Era antisociala, nu vorbea si statea tacuta si retrasa intr-un colt. Ulterior, cand am rugat-o sa facem o fotografie impreuna, ea s-a uitat spre impresarul ei, de parca ii cerea acordul, scuzandu-se si spunand ca nu face, ca nu prea iese bine in poze”.

Aceeasi sursa a adaugat ca intalnirea cu Alexandra Stan i-a lasat un gust amar, cunoscuta fiind atitudinea exuberanta a artistilor de la noi care sunt joviali si glumeti si se imprietenesc rapid cu persoanele pe care le cunosc in studioul de inregistrari. “Abia vara aceasta, cand Alexandra Stan a ajuns la spital si a vorbit pentru prima oara despre calvarul la care o supunea impresarul ei, am inteles. Atunci am realizat ca cea pe care o cunoscusem atunci nu era o ciudata, ci doar o persoana traumatizata care se purta asa pentru ca se afla in preajma celui care o agresa si o domina psihic”, a conchis acesta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune