Stiri

Alexandru Arsinel, de urgenta la spital! Avem primele declaratii ale lui! Unde se afla chiar acum fostul partener de scena al Stelei Popescu

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Alexandru Arsinel, de urgenta la spital! Avem primele declaratii ale lui! Unde se afla chiar acum fostul partener de scena al Stelei Popescuicon photo

Update 17.00: Dupa cateva ore petrecute la spital, Alexandru Arsinel se simte mai bine, iar medicii i-au permis sa plece acasa. “Sunt mai bine. Mi-am luat ramas bun de la copii, ca au venit sa ma vada. Sunt acasa, da, nu mai sunt in spital. Am avut 2-3 saptamani foarte grele, perioada grea care nu putea sa nu lase urme”, a declarat Alexandru Arsinel pentru WOWbiz.ro.

Alexandru Arsinel a fost internat de urgenta la Spitalul Municipal din Bucuresti. Actorul a fost dus la spital de catre familie, iar medicii au decis sa il interneze si sa il supuna mai multor investigatii.
Potrivit Adevarul, medicii  nu au oferit detalii despre starea de sanatate a actorului, aceasta fiind una din dorintele actorului.


In trecut, Alexandru Arsinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate grave si a suferit un transplant de rinichi.
Ultima perioada a fost una dificila pentru actor. Dupa ce la sfarsitul lunii noiembrie si-a condus pe ultimul drum cea mai buna prietena si partenera de scena, pe Stela Popescu, la scurt timp dupa, a fost din nou lovit de moartea actritei Cristina Stamate.

Si de aceasta data, Alexandru Arsinel s-a implicat in organizarea funeraliilor colegei sale de breasla, Cristina Stamate.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune